Berita Harian , 16 July 2009 - Nik Salida Suhaila Nik Saleh (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
Bergelar seorang wanita tidak lengkap kalau tidak menjadi isteri dan ibu. Tetapi tidak semua orang bertuah bertemu jodoh sebelum ajalnya tiba, ada juga yang sudah lama berkahwin tetapi tidak dikurniakan cahaya mata.