Berita Harian, 02 Jun 2009 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
Presuden AS, Barack Obama, tahu dia menyemai harapan untuk mengubati kedukaan lebih sati bilion umat Islam yang muak dengan tindak-tanduk negara itu menjelang pemilihannya menduduki Rumah Putih.