Berita Harian , 18 August 2009 - Norliza Wasilan (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
Raja Muda Perak Raja Dr Nazrin Shah bertitah bahasa Inggeris adalah antara empat aspek utama dalam sistem pendidikan yang perlu diberi tumpuan khusus ke arah memenuhi keperluan ekonomi berasaskan pengetahuan dan inovasi.