Sinar Harian, 15 Julai 2009 (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd., 2009)
Perpustakaan di seluruh negeri akan dijadikan pusat ilmu dan tarikan kepada masyarakat khususnya dalam usaha menjejaki ilmuwan Selangor.