Kosmo, 08 September 2009 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2009)
Polis berjaya menumpaskan sindiket memproses dan mengedar dadah apabila menahan lima lelaki termasuk seorang rakyat Singapura dalam empat serbuan di sekitar bandar raya ini mulai Selasa hingga Jumaat lepas.