Sinar Harian, 16 Julai 2009 (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd., 2009)
11 keluarga setinggan Jalan Pantai Baharu menerima tawaran menyewa unit rumah Project Perumahan Rakyat (PPR) Seri Cempaka selepas menetap lebih 30 tahun di penempatan setinggan berkenaan.