Sinar Harian, 11 Julai 2009 - Khairul Rizal Khalid (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd., 2009)
"Hubungan kami tidak pernah putus walaupun dia tiinggal berjauhan di Belanda,"kata anak saudara angkat natrah, Rokayah Jusoh, 63.