Kosmo, 04 September 2009 - Julia Ismail (Utusan Melayu (M) Bhd, 2009)
Fesyen tudung yang tumbuh bagaikan cendawan selepas hujan serta faktor harganya yang mahal membuatkan Norashikin Ishak menjahit sendiri tudungnya. Bermula dengan koleksi peribadi, dia kini memiliki jenama sendiri untuk dipasarkan