Sinar Harian, 25 September 2009 (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd., 2009)
Ekonomi negara akan mampu berkembang dengan lebih pesat lagi jika ganjaran atau gaji pekerja di Malaysia dapat ditingkatkan supaya golongan berkenaan dapat menyumbang dengan menambah produktiviti masing-masing.