Harian Metro , 22 Februari 2009 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
Bagai satu fenomena hari ini apabila rakaman lucah, khususnya wanita, menjadi perangkap untuk mengugut mangsa, sama ada terus ratah tubuh mereka atay mendapatlkan wang.