Sinar Harian, 10 Februari 2009 - Asmaliza Mansor (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd., 2009)
Sejak ditubuhkan pada tahun 1999, pertubuhan bukan kerajaan (NGO), Protect and Save the Children Association of Selangor and Kuala Lumpur (PS The Children) menerima 60 sehingga 100 kes penderaan seksuan kanak-kanak setahun.