Harian Metro, 02 Jun 2009 - Shanty Nur Shaffizan Shafee (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2016)
Sindiket along yang terbabit mengurung dan merantai tiga peminjam di Taman Bukit Perindustrian Seri Kembangan dekat sini, Rabu lalu mempunyai struktur organisasi tersusun dengan setiap konconya mempunyai peranan masing-masing untuk melakukan tindakan jaat memperdayakan peminjam.