Sinar Harian, 22 Mei 2009 (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd., 2009)
Seorang wanita nyaris maut apabila beg tangannya hampir diragut di depan sebuah stesen minyak 100 meter dari Hospital Selayang di sini, petangh kelmari.