Harian Metro, 27 Ogos 2009 - Hadzlan Hassan (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2016)
Berikutan itu, mangsa mengadu kepada tiga kakaknya yang berusia 21,23 dan 27 tahun, namun terkejut bila mendapat tahu dua lagi kakaknya turut menjadi mangsa 'haruan makan anak' manakala seorang lagi sering dicabul.