Berita Harian, 14 March 2009 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
Pengamal perubatan yang menyalah gunakan kuasa mengeluarkan sijil sakit tanpa kewajaran akan dikenakan tindakan, termasuk digantung Sijul Amalan Tahunan masing-masing.