Kosmo, 10 Februari 2009 - Asron Mustapha; Shawkath Azde (Utusan Melayu (M) Bhd, 2008)
Operasi 'pembersihan' yang dijalankan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) ke atas premis barangan kosmetik dan ubat-ubatan tradisional di sekitar Chow kit di sini baru0baru ini lansung tidak berkesan.