Berita Harian ,14 March 2009 - Sazarina Shahrim; Mohd Izham Unnip Abdullah; Shahrizan Wahib; Umi Nadirah Abdul Rahman (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
Mudah untuk mendapatkan cuti sakit. Walaupun tidak mengalami sebarang sakit, pengamal perubatan di klinik swasta di negara ini bermurah hati memberikan cuti sakit.