Berita Harian, 09 March 2009 - Nurul Adlina Kamaludin (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
Orang ramai diminta berhati-hati dengan 11 jenis produk minuman termasuk kopi Viagra buatan tempatan mengandungi bahan perangsang seks campuran bahan kimia seperti tadalafil dan sildenafil yang boleh memudaratkan kesihatan, termasuk menyebabkan kematian.