Harian Metro, 21 Mei 2009 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
Doktor akan menyarankan pesakit bersenam, pengurusan berat badan dan perubahan gaya hidup sihat serta ubat anti-radang tanpa steroid ibuprofen, asprin atau menyuntik streroid seperti kortison