Sinar Harian, 08 April 2009 - Arhiza Ahmad (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd., 2009)
Bekas Perdana Menteri, Tun Dr Mahathir Mohamad mempunyai karismanya tersendiri apabila 5,000 hadirin menanti ceramah di Bukit Gantang, Perak dan Bukit Selambau, Kedah, kelmarin.