Kosmo, 19 Februari 2009 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2009)
Seramai 14 pelajar 'kaki ponteng' yang melepak di kawasan rekreasi berhampiran Kampung Bintongan di sini terkejut apabila sekumpulan polis menyerbu tempat lepak itu dan menahan kesemua pelajar terbabit.