Sinar Harian, 08 April 2009 (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd, 2009)
Hukuman rotan di sekolah untuk mendisiplinkan pelajar perlu dilaksanakan semula, kata yang dipetua (YDP) Gabongan Majlis Guru Besar Malaysia, Ruslan Madon.