Sinar Harian, 08 April 2009 - Wan Mohd Noor Hafiz; Shahizatul Farha (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd., 2009)
Cadangan Timbalan Menteri Pelajaran, Datuk Wee Ka Siong kelmarin untuk menguatkuasakan kembali hukuman rotan di sekolah-sekolah membendung masalah disiplin di kalangan pelajar menimbulkan reaksi berbeza-beza dikalangan ibu bapa.