Berita Harian, 26 June 2009 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
Kemasukan pelajar asing yang mencecah kira-kira 70,000 orang di institusi pengajian tinggi (IPT) seluruh negara, menyumbangkan lebih RM4 bilion setahun kepada ekonomi Malaysia, kata Menteri Pengajian Tinggi, Datuk Seri Mohamed Khaled Nordin.