Metro, 17 Jun 2009 - Ramli Ibrahim (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
Kedaifan hidup memaksa mereka sekeluarga hanya menikmati nasi berlaukkan ikan kering dan berkuah budu saban hari selepas ketua keluarga berkenaan buta kedua-dua matanya sejak setahun lalu.