Berita Harian, 10 Jun 2009 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
HARGA saham di Bursa Saham Malaysia ditutup rendah semalam susulan aktiviti pengambilan untung, terutama saham kewangan terpilih.