Harian Metro , 04 Julai 2009 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
Kebnayakan penduduk di bandar seperti Kuala Lumpur bijak mengambil kesempatan ke atas kemudahan dan peluang yang ada sambil menikmati capaian komunikasi global, penjega kesihatan termaju, hiburan terkini dan pendidikan berkualiti.