Berita Harian, 13 Jun 2009 - Johan Afandi (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
Mahkamah Tinggi di sini, semalam, menjatuhkan hukuman gantung sampai mati terhadap tiga lelaki selepas didapati bersalah mengedar dadah jenis ganja seberat 45.49 kilogram, tujuh tahun lalu.