Berita Harian ,01 January 2009
Dua rakan terbunuh apabila terjatuh daripada motosikal ketika mengelak lopak air sebelum dirempuh sebuah treler dan terseret kira-kira 50 meter , di Kilometer 31, Jalan Kuantan-Segamat, dekat sini, petang kelmari.n