Sinar Harian, 23 Jun 2009 (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2009)
Tindakan seorang penduduk di salah sebuah rumah flat, Seksyen 17 yang bijak menyembunyikan aktiviti menjual minuman keras sejak 20 tahun lalu dalam rumahnya berjaya ditumpaskan dalam serbuan Ops Bersepadu yang diadakan baru-baru ini.