Kosmo, 22 Jun 2009 - Izyan Liyana Mohd Darif (Utusan Melayu (M) Bhd, 2009)
Memasuki tahun ke-10 pengenalan perkhidmatan Perpustakaan Internet Bergerak, ia bukan sahaja menjadi gedung ilmu kepada kanak - kanak, bahkan orang dewasa