Sinar Harian, 26 April 2009 (Sinar Karangkraf Sdn Bhd, 2009)
Agensi dam pengusaha perlancongan Malaysia digesa agar meningkaykan daya kreativiti mereka dalam menyediakan pakej produk pelancongan bagi menarik kunjungan pelancong, khususnya dari China.