Harian Metro, 07 May 2009 - Wan Mohd Ruzlan Wan Omar (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
Sejak kebelakangan ini anak muda muda semakin ghairah merempit di jalanan tanpa mempedulikan kesan buruk pada diri dan orang lain.