Berita Harian , 06 July 2009 - Sazarina Shahrim (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
Sejumlah 33 lagi kes selesema babi atau Influenza A (H1N1)dikesan demalam, membabitkan 21 kes import dan 12 kes tempatan menjadikan jumlah keseluruhan kes mencecah 359 di seluruh negara.