Berita Harian, 04 Julai 2009 (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
Sebanyak 47 lagi kes jangkitn terbaru selesema babi atau Influenza A (H1N1) membabitkan 41 kes import dan enam kes tempatan dikesan sehingga jam 8 pagi semalam, manjadikan jumlah keseluruhan 291 di seluruh negara.