Berita Harian, 29 April 2009 - Sazarina Shahrim (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
Berbeza dengan pernderman organ, orang Melayu mencatatkan jumlah penderma sel stem tertinggi berbanding kaum lain kata Pengarah Pusat Terapi Sel, Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia (HUKM) Prof Dr S Fadilah Abd Wahid