Harian Metro, 07 April 2009 - Nurul Halawati Azhari (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
Konser 'colorectal' yang juga dikenali sebagai kanser usus adalah penyakit barah utama bagi orang lelaki dan ketiga paling banyak menyerang kaum wanita di negara ini.