Metro Ahad, 06 Mei 2009 - Mohd Azam Shah Yaacob (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
Penularan wabak Influenza A H1N1 terus menunjukkan angka peningkatan apabila sehingga semalam, Portugis turut malaporkan satu kes menjadikannya negara ke-21 yang mengesahkan jangkitan wabak itu sejak kali pertama dikesan di Mexico pada akhir bulan lalu.