Kosmo, 19 Mei 2009 (Utusan Melayu (M) Bhd, 2009)
Malaysia boleh diisytiharkan bebas daripada ancaman penularan virus influenza A (H1N1) menjelang esok dengan syarat tiada kes baru dilaporkan dalam tempoh itu