Kosmo, 24 Julai 2009 - Suhana Md Yusop (Utusan Melayu (M) Bhd, 2009)
Seorang pelajar tahun pertama Pusat Pendidikan Antarabangsa Kewangan Islam dekat sini menjadi korban pertama penyakit berakaiitan selsema babi (H1N1) di negara ini.