Kosmo, 24 Julai 2009 - Hisham Idris (Utusan Melayu (M) Bhd, 2009)
Penularan pandemik selesema babi (H1N1) di negara ini semalam telah mengorbankan satu lagi nyawa iaitu seorang lelaki warga Malaysia berusia 42 tahun yang menjadikannya mangsa ketiga setakat ini.