Sinar Harian, 03 April 2009 - Wan Nor Rosida Wan Hamad (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd., 2009)
Kastam Selangor buat pertama kalinyaberjaya membenteras kegiaatan jenayah penyeludupan melibatkan alam sekitar iaitu penyeludupan kayu cendana seberat 9.5 tan yang bernilai RM4.8 juta yang diimport dari India.