Berita Harian, 11 Februari 2009 - Cr Lukman Moidin (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
Kakitangan awam yang memilih skim Kumpulan Skim Simpanan Pekerja (KWSP) seperti menerima 'durian runtuh' apabila berpeluang menukar ke skim pencen seperti diumumkan kerajaan baru-baru ini.