Kosmo, 10 Julai 2009 (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd, 2009)
Pembabitan pelajar dari Institut Pengajian Tinggi Swasta (IPTS) dalam kes jenayah di Ibu negara semakin serius terutama melibatkan jenayah dadah diikuti dengan penipuan dan penipuan 'black money'