Berita Harian , 10 May 2009 - Ahmad Khawari Isa (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
Suasana gelanggan sukar dirasai. Kini, fokus perlu diperteguhkan untuk memastikan sasaran pertama- menundukkan Korea Selatan-mampu mencapai sebaik bermula Kejohanan Piala Sudirman di Guangzhou, hari ini.