Kosmo, 24 April 2009 - Nuzulsham Shamsuddin (Utusan Melayu (M) Bhd, 2009)
Seorang lelaki yang dicari polis bagi membantu siasatan kes penculikan seorang budak lelaki berusia 7 tahun membabitkan bayaran wang tebusan rm1 juta di Petaling Jaya baru-baru ini tampil menyerah diri.