Berita Harian, 10 Mac 2009 - Azrul Affandi Sobry (The New Straits Times Press (M) Bhd, 2009)
Penyebaran gambar lucah menerusi laman web dan telifon bimbit meningkat secara mendadak sejak kebelakangan ini. Persoalanya ialah bahaimana polis serta Suruhanjaya Konumikasi dan Multimedia (SKMM) membendung gejala tidak sihat ini