Kosmo, 28 May 2009 - Atikah Mohd Dali (Utusan Melayu (M) Bhd, 2009)
Tiga lelaki hanya mengalirkan air mata dan meluahkan kesyukuran sebaik mereka diselamatkan sari kurungan di sebuah bilk sebesar bilik tandas di Jalan PBS 14/2. Serdang raya di dini semalam.