Kosmo, 24 April 2009 - Hafiz Abbas (Utusan Melayu (M) Bhd, 2009)
Ketika umat islam lain membuat ibadat dengan bersolat pada hari Jumaat, lain pula yang dilakukan oleh seorang lelaki yang menjadikan hari tersebut sebagai masa mencari wanita untuk dirogol dan disamun.