Sinar Harian, 18 Januari 2009 - Mohd Lazim Endut (Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd., 2009)
Pas berjaya merampas kerusi Parlimen Kuala Terengganu apabila calonnya, Mohd Abdul Wahid Endut menewaskan calon Barisan Nasional (BN), Datuk Wan Ahmad Farid Wan Salleh dan calon Bebas, Azharudin Mamat@Adam dengan majoriti lebih selesa pada pilihan raya ecil Parlimen itu, semalam.